Om oss

På Fysiokliniken arbetar vi framförallt med sjukgymnastik och rehabilitering med inriktning mot kroppens rörelseapparat. Vid första mötet gör vi en undersökning, ställer en funktionsdiagnos och påbörjar en individanpassad behandlingsplan som vi sedan tillsammans jobbar vidare efter.

Grunden i verksamheten är Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) och vi behandlar dig som har problem med leder, muskler och nerver i nacke, axlar, rygg, knän eller andra delar av kroppen. Förutom manuella behandlingar arbetar vi även med akupunktur och laserterapi och smärtlindrande tekniker som elektroterapi, värmebehandling, och ultraljud.

Någon form av träning ingår oftast i behandlingen och vi har en egen träningssal för individanpassad rehabträning. Målet är att du så snart som möjligt ska återfå eller förbättra din rörelseförmåga, stabilitet, styrka eller annat som du behöver ha hjälp med, men även om vi siktar på en snabb rehabilitering så är vårt tänkande alltid långsiktigt.

Dan Lagerlöf
Dan
Tomas Hansson
Tomas
Katarina Salvesen Ferding
Katarina
Helena Lagerlöf
Helena
P-O Glenne
P-O

Vi som jobbar här är alla legitimerade sjukgymnaster med många års erfarenhet och en mängd olika utbildningar i bagaget. Fokus ligger på Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) och målet är att vi ska hjälpa dig att få så bra funktion som möjligt i muskler och leder samtidigt som smärtan minskar.

Vi går alltid på djupet med våra patienters problem och anpassar behandlingarna för att få så bra resultat som möjligt med fokus på en kombination av snabb rehabilitering och långsiktig lösning. Vi ingår i Vårdval Västmanland och högkostnadsskyddet gäller även hos oss.